Lange overvejelser

Nu har jeg blogget et halvt års tid og har fået et bedre indblik i hvad blog-land byder på.
Har været usikker på mange ting! Men især hvorvidt jeg havde lyst til at vise billeder af vores to piger, har været meget op til overvejelse.
Min blog her, er udelukket til for at give bare et lille bidrag til den enorme inspirations kilde blog-land er. Og efter et halvt år, føler jeg mig mere fortrolig med hele konceptet og bekymringen om hvorvidt mine billeder skulle havne mærkelige steder er mindsket.
Så nu vil jeg vise puden jeg syede den anden dag og ved samme lejlighed blære mig med vores skønne unger:)


3 kommentarer:

 1. Ej hvor en lækker pude og de to guldklumper ser ud til at hygge sig. Glæder mig til at se mere til dem. Mht foto af børn, ja så tænker jeg altid på at de har nogenlunde mængde tøj på. Du kan også sætte dit navn på foto, så de ikke kan bruges af andre. God weekend! Har du overvejet at fjerne ordgenkendelse fra bemærkninger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Puden så jeg foran en butik i Århus og var nødt til at se om jeg kunne regne mig frem til noget lignende. Er lidt spændt på om retro stofferne kan holde i længden..
   Tøjet er jeg også bevidst om og navn på fotos er smart (og det ser godt ud)...men det er lidt bøvlet på den måde jeg har forsøgt og så får jeg det bare ikke gjort:) Er ikke vildt ferm til computer, så tak for dine input! Vil straks kigge nærmere på ordgenkendelse, det har nemlig irriteret mig:)
   Og så lige en ups'er - kom til at ramme spam knappen på min fon da jeg læste din kommentar på lampen...så det er altså en fejl den er væk:) og jo lampen er mere anvendelig end en gryde, men drømme nu stadig om at være heldig igen en dag.
   Også rigtig god weekend til dig!

   Slet
  2. Hmm...blev ikke klogere på ordgenkendelse, men det lykkedes mig at få din kommentar på lampen tilbage:)

   Slet