Børneværelset


Jeg vil gerne vise hvordan jeg kom frem til ideen til pigernes værelse. Vi stod med en masse møbler som kun havde til fælles at de absolut ikke passede sammen. Maling skulle der til. Jeg startede med at bestille mønstret papir her, ud fra disse valgte jeg så 3 farver og købte en liter lak af hver (glans 40). Jeg havde i forvejen i hvid hæftegrunder. Så var det bare at svinge penslen.

Agnethe havde arvet en Ikea seng, der stod i natur, med en blå hund og grøn kat i gavlen. Jeg sleb sengen og startede med 2 lag hvid grunder. Når man skal male noget gult, skal man altid gøre sig den ulejlighed at male det hvidt først! Gul er næsten umulig at få til at dække, hvis ikke man maler på en hvid overflade. Hunden og katten beklædte jeg med det gule papir med små kid. Jeg brugte en rest rulleklæber som jeg tyndede med en smule vand.

Fridas seng er også arvet og stod ligeledes i natur. Den blev også slebet, vasket af og fik så et lag grunder. Lakken kunne nøjes med 2 gange. Synes den blev rigtig yndig.
Her har jeg ladet skufferne forblive i kommodens oprindelige form. Malet resten og til sidst limet papir på bagbeklædningen med rulleklæber. 


Det lille bord her fandt jeg på det lokale loppemarked. Jeg har brugt en lille hæklet dug (flacon) som en stencil. Først har jeg duppet med en hvid lak og derefter en lyserød. Synes resultatet er blevet rigtigt fint og det er ikke sidste gang jeg vil forsøge mig med det.


Resultatet af alle møblerne sammen ser I her:


I skal også lige se katten:)

4 kommentarer: