Koden knækket..

..ja, det er jo nok lidt frækt, men hvorfor købe når man kan lave selv?

Er nu kun nået til at lave en ud af et A4 ark, så nu har jeg en mini der er ca. 12 cm høj:)
Og så får I lige et par billededer mere af mit eget design i dagslys:)
Det er lidt nemmere at se jeg har brugt 2 blå farver.

Og så lige en lille hilsen fra en utilfreds Frida, der da også vil hjælpe med at folde lamper:10 kommentarer:

 1. Hold fast, hvor er de flotte! Det er da SÅ sejt gået! Den blå ser kæmpestor ud, så hvilken type papir, har du brugt? Og har du selv grejet hvordan eller har du fulgt en diy?

  Og den lille lyserøde moth er jo helt fantastisk også. Flot, flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Jeg fandt en You Tube video hvor der blev vist hvordan man laver en Magic Ball. Den skulle jeg prøve...det tog mig så en hel aften og lidt af natten fordi det var en alt for lille skala jeg gik i gang med - og så lykkedes det slet ik:-( Men det gjorde at jeg blev klogere på teknikken.
   Så den blå var egentligt bare et forsøg. Den er foldet af farvet printer papir og består af i alt 12 stykker (6 lyseblå og 6 mørkeblå). Så der er gået en del tape til. Så vil nok prøve pap en anden gang, fordi det kommer i store stykker så man får færre samlinger. Har ikke kunnet finde farvet papir i ruller endnu:-(

   Pssst...den lyserøde er faktisk ret nem at lave:-)

   Slet
  2. ORK!!! jeg synes selv jeg er ret kreativ men for f****** jeg jkan ikke knække koden hahaha :) jeg har forsøgt i et stykke tid nu :/ har du råd eller anden hjælp må du MEGET gerne sende en mail: pernillelepianka@gmail.com

   Slet
 2. Jeg syntes nu det er sejt at du har knækket koden. Jeg kan ikke helt lurer det, men ok, er heller ikke startet foldning endnu, startede med at prøve at knække koden på chestnut lampen. Og er godt på vej med det, overvejer dog også lidt hvordan man laver samlinger bedst (med/uden overlap)

  Men når jeg kigger på youtubevideoerne, syntes jeg ikke helt de ligner Moth lampen, hver rækker er symmetrisk og det syntes jeg ikke din er, kan det passe?
  Har du evt. et link til den video du har brugt?
  Jeg har prøvet at kigge på denne: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=VgXwSdJNks8&NR=1#

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Jo hver række er symmetrisk, den er faktisk meget enkel:) Ligger et billede på bloggen lidt senere, som måske kan være til hjælp.
   Jep, linket du har kigget på demonstrerer den samme teknik som jeg har brugt, bare i meget større skala.
   Den er rigtig fin din lampe:) Jeg gik lidt i stå fordi jeg kom frem til at hver folde-sektion var bredere foroven end forneden...er din det?
   Glæder mig til at se din diy:)

   Slet
 3. Jeg syntes ikke det er pænt, du siger sådan en lille A4 sag er nem at lave... jeg kæmper, og har kun fået foldet første række.
  Mon det er lettere at folde om natten?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det bliver ved med at drille hjælper jeg gerne, så godt som jeg nu kan digitalt:) Glæder mig til at se det færdige resultat!...nørkler selv tit om natten;)

   Slet
 4. Fantastisk lampe. Og dejlig blog du har lavet. Jeg er meget gerne med som ny fast læser (både her og på bloglovin..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise:) Skønt du har lyst til at læse med! Det er sjovt når dem man selv har fulgt i længere tid finder herind:) Har du lyst til at folde selv hjælper jeg gerne...bare send mig en mail:)

   Slet
 5. Nu har jeg rodet med den fjollede lampe i lang tid, og nu giver jeg altså op! :)
  Jeg kan ikke greje hvordan den skal foldes. Måske du vil sende en mail med beskrivelse?

  Mvh
  Marie

  SvarSlet